• Jubileum revue "Smaakn Veskilt" zit erop!

    Lees verder...

    Jubileum revue "Smaakn Veskilt" zit erop!

    De jubileum revue "Smaakn Veskilt" zit er op. Dankzij ons enthousiaste publiek, support van Rijssense ondernemers en perfecte gastvrijheid van team Parkgebouw Rijssen kijken we terug op een TOP revue.

    Ook terugkijken? Zie bijgaande reportage van RTV Oost.

    Publiek...

    Lees verder...
  • Première Smaakn Veskilt, publiek geniet!

    Lees verder...

    Première Smaakn Veskilt, publiek geniet!

    Met bijna het volledige college van B&W in de zaal en 4 uitverkochte voorstellingen ging de jubileum revue "Smaakn Veskilt" vrijdag 27 januari in première. Spannend voor de ruim 60 medewerkers van revue en Parkgebouw. Vanaf 19.00 begon het publiek binnen te stromen. Iedereen werd gastvrij ontvangen en begeleid naar gereserveerde tafel of een gezellig zitje in het Parkgebouw. Precies 20.00 uur ging het doek open en werd het publiek meegenomen...

    Lees verder...
  • RTV Oost komt langs bij Rijssense Revue

    Lees verder...

    RTV Oost komt langs bij Rijssense Revue

    We hebben wat te vieren in Rijssen, 50 jaar Rijssense Revue gaat niet ongemerkt voorbij! Het voltallige college van B&W is bij de premiere van de jubileumrevue "Smaakn Veskilt" op 27  januari. Er waren al mooie artikelen in Tubantia, de Week van Rijssen en  Hart van Rijssen. Nu gaat ook RTV Oost de komende week een item maken over het jubileum van de Rijssense Revue. Deze week is verslaggeven Bart Kieft bij de repetities voor enkele "shots" en op 28...

    Lees verder...
  • Kaarverkoop "Smaakn Veskilt" loopt als een trein.

    Lees verder...

    Kaarverkoop "Smaakn Veskilt" loopt als een trein.

    De publiciteits machine draait op volle toeren, de spandoeken hangen in Rijssen-Holten. De posters aan de lantaarnpalen zijn geplakt, afgelopen week een prachtig artikel in Tubantia, de Week van Rijssen en Hart van Rijssen! Het kan niemand ontgaan dat de Rijssense Revue haar 50 jarig, dus GOUDEN jubileum viert met de revue "Smaakn Veskilt".

    94% van de kaarten zijn verkocht, wil je erbij zijn? En "Smaakn Veskilt" zien, boek dan snel je kaarten op...

    Lees verder...
  • Rijssense Revue 50 jaar, Janna en Geeze

    Lees verder...

    Rijssense Revue 50 jaar, Janna en Geeze

    We blikken terug op 50  jaar Rijssense Revue met Henriët Starke en Hannie Strokap. Zij vormden in de jaren '80 en '90 een vast koppel in de Rijssense Revue als moeder Geeze en dochter Janna. Hannie is vanaf het begin in 1973 betrokken bij de Rijssense Revue als spelers en tegenwoordig als souffleur. Velen kennen Hannie Strokap als "Geeze" in jak en rok, de Rijssense klederdracht. Met haar heldere stem kon zij in ouderwets Rijssens keihard uithalen.

    In...

    Lees verder...
  • Actie zaterdag jubileum revue groot succes!

    Lees verder...

    Actie zaterdag jubileum revue groot succes!

    Zaterdag 17 december werden dankzij support van Rijssense ondernemers éénmalig de kaarten voor de Rijssense Revue online en in het Parkgebouw aangeboden voor de actieprijs. Precies om 0.00 uur werd de actie gestart en 2 minuten later kwamen de eerste bestellingen al binnen. Dat Rijssenaren, Holtenaren, Dijkerhoekers en zelfs mensen uit Enter en Espelo dol zijn op acties bleek wel uit de respons, gedurende de gehele dag liep de kaartverkoop door. In de middag konden voor...

    Lees verder...
  • 50 jaar Rijssense Revue 27-28 januari / 3-4 februari

    Lees verder...

    50 jaar Rijssense Revue 27-28 januari / 3-4 februari

    't Parkgebouw is weer open, aan de lantaarnpalen in Rijssen zien we de posters Goaj wier met? Na een voorzichtige opstart heeft het publiek er weer zin in! En...de Rijssense Revue viert haar 50 jarig bestaan met de jubileum revue "Smaakn Veskilt". De spelers, techniek, zang en dans staan te trappelen om het Riessense publiek een wervelende revue voor te schotelen. In Rijssen leven we naast elkaar, ieder op zijn eigen manier en met...

    Lees verder...

Nieuws

Smaakn Veskilt, een flinke klus!

In september 2022 is de spelersgroep van de revue volop gestart met de wekelijkse repetities in het Parkgebouw. Teksten leren, teksten bijschaven, aanwijzingen van de regie opvolgen en vooral veel oefenen, oefenen, oefenen.

Naast de teksten voor de sketches zijn inmiddels ook de teksten voor het openingslied, de finale en de verdere zang in de revue geschreven, de muziek tracks zijn gemaakt en de zangrepetities gestart.

Begin november startte de techniekgroep met de bouw van decors en het bedenken van de technische oplossingen die snel opgebouwd kunnen worden.

Kleding, grime, toneelaankleding, alles moet kloppen, een flinke klus voor de dames van onze grime en kledingteam.

Ondertussen werd gewerkt aan geluiden en beeldmateriaal voor de beamer gewerkt door het team geluid, beeld en licht techniek.

Alles staat in de startblokken voor de jubileum revue "Smaakn Veskilt" zorg dat u er bij bent, het wordt een feestelijke en herkenbare Rijssense Revue!


Lees ook onze andere nieuwsberichten.

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!