• Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Lees verder...

  Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Eind november 2021 werd duidelijk dat onze repetities en voorbereidingen voor de revue "Smaakn Veskilt" opnieuw wreed verstoord werden. Theaters gingen in de avonduren op slot en er is grote onzekerheid over het vervolg. Vanaf september 2021 waren we volop aan het repeteren voor onze nieuwe revue, die repetities hebben we stil moeten leggen. Daarom zetten we nu volop in op de nieuwe revue "Smaakn Veskilt" in ons jubileumjaar 2023!

  We hopen u dan weer te...

  Lees verder...
 • Rijssense Revue, een flinke klus!

  Lees verder...

  Rijssense Revue, een flinke klus!

  In september 2021 is de spelersgroep van de revue volop gestart met de wekelijkse repetities in het Parkgebouw. Teksten leren, teksten bijschaven, aanwijzingen van de regie opvolgen en vooral veel oefenen, oefenen, oefenen.

  Naast de teksten voor de sketches zijn inmiddels ook de teksten voor het openingslied, de finale en de verdere zang in de revue geschreven, de muziek tracks zijn gemaakt en de zangrepetities gestart.

  Begin november startte de techniekgroep met...

  Lees verder...
 • Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Lees verder...

  Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Rijssen was weer toe aan een avondje uit, met z'n allen naar de nieuwe Rijssense Revue “Smaakn Veskilt”

  We zullen nog even moeten wachten, eind januari 2023 is iedereen weer welkom in de prachtige theaterzaal van het Parkgebouw.

  De Rijssense Revue viert dan haar 50 jarig jubileum met de revue "Smaakn...

  Lees verder...

2e Regisseur Jolanda Langenhof

 

Ik ben Jolanda Langenhof, geboren en getogen in Enter. Van jongs af aan beleef ik veel plezier aan toneel, revue en muziek.

Mijn hobby’s zijn toneel, revue en muziek. Ik ben 25 jaar lid geweest van toneelvereniging  met 'Mekaa' uit Enter, als speelster. In de jaren '80 ben ik een regisseurscursus gaan volgen en heb ik de mooie taak van regisseur op mij genomen binnen deze toneel vereniging.

Harm oet Riessen heeft mij destijds benadert voor de Rijssense Revue In 1993 heb ik meegelopen en rondgesnuffeld of het iets voor me was. In 1995 ben ik begonnen als souffleur en twee jaar later als 2e regisseur. Beide dingen doe ik nog steeds met heel veel plezier en is Harm oet Riessen mijn grote leermeester geweest. 

Ik wens alle spelers en andere medewerkers binnen de RIjssense Revue heel veel plezier toe tijdens de nieuwste productie 'Vie maakt wat te doon"!

 

 

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!