• Korte sfeerimpressie 2017

  Lees verder...

  Korte sfeerimpressie 2017

  Hier ziet u een korte sfeerimpressie van 'Vie maakt wat te doon' van de Rijssense Revue. In de komende weken zullen er nog meer foto's volgen. Al deze mooie foto's zijn gemaakt door René Tönies.

  Foto's

  Lees verder...
 • De winnaars van het VIP arrangement

  Lees verder...

  De winnaars van het VIP arrangement

  De familie Fokke zijn de winnaars van de Hoge Wal actie Revue 2017. Zij wonnen het Vip arrangement en hebben met volle teugen genoten van alle luxe. 

  Zie hier de foto's. Ook deze foto's zijn gemaakt door René Tönies.

  Lees verder...
 • Ineke en Heleen onder de loep

  Lees verder...

  Ineke en Heleen onder de loep

  "Heerlijk om even iemand anders te spelen"

  De Rijssense Revue krijgt de volle aandacht wat betreft de komende voorstellingen in het parkgebouw. Ook deze week nam het weekblad West Twente twee gastspelers onder de loep. Lees hier het interview met Ineke Bronninkreef en Heleen ten Have.

  Lees verder...
 • Hart van Rijssen interviewt het 'Regieteam'

  Lees verder...

  Hart van Rijssen interviewt het 'Regieteam'

  Regieteam “Viej maakt wat te doon” 

  Na tientallen jaren als regisseur zijn stempel te hebben gedrukt op de Rijssense Revue gaf Harm Agteresch in 2011 het stokje over aan een vast regieteam bestaande uit Jerry Prins (regisseur) en Jolanda Langenhof (tweede regisseur). 
  Harm stelde Jerry voor als zijn opvolger, nadat hij hem had gezien in zijn dialectopera “Tsaar en Timmerman” die in 2008 bij de Pelmolen in de openlucht...

  Lees verder...
 • Voorpremière Rijssense Revue

  Lees verder...

  Voorpremière Rijssense Revue

  De Rijssense Revue nodigt bewoners van instellingen uit voor een  voor- première van de nieuwe Revue “Viej maakt wat te doon”.
  Op donderdag 2 februari zal het bij het Parkgebouw een komen en gaan zijn van busjes, auto’s en taxi’s. Bewoners van 11 instellingen uit de omgeving van Rijssen komen dan op de voorpremière van de Revue. De voorpremière is mogelijk gemaakt door de Rabobank Rijssen-Enter en Reggeborgh.  Door hun...

  Lees verder...
 • Kijk, ze hangen weer

  Lees verder...

  Kijk, ze hangen weer

  Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de komende voorstellingen van de Rijssense Revue. Ook bij barre weersomstandigheden! Reserveer op tijd voor de mooiste plekken want VOL = VOL!

  www.parkgebouw.nl of www.rijssenserevue.nl 

   

  Lees verder...
 • Rijssense Revue met Rumor Has It

  Lees verder...

  Rijssense Revue met Rumor Has It

  Rijssense Revue met Rumor Has It

  Annemiek Lubbers is al sinds 2013 onderdeel van de Rijssense Revue, waarbij ze de sterren van de hemel zingt. “Mijn eerste revue was een geweldige ervaring, het is een bijzondere ervaring om met 50 mensen een Revue te maken”,  vertelt Annemiek.

  Dit jaar kwam het verzoek of onze complete groep “Rumor Has It” mee wilde werken aan de Rijssense Revue. Daar hoefden we niet lang over na te denken;...

  Lees verder...

Revue Show Dance Team

t Rijssense Revue Show Dance Team.

Het 'Revue Show Dance Team' doet deze keer alweer voor de 5de keer mee. En wat vinden de meiden het leuk! De dansmeiden onder leiding van Sarien Jansen-Westenberg zijn al weken druk bezig met alle voorbereiding rondom de revue. Verschillende dansen, kleding, muziek, opstellingen en noem maar op komen allemaal voorbij. Ze zijn er maar druk mee maar zo maken ze er een geweldige show van.

De 17 dansmeiden trainen elke week onder leiding van Sarien Jansen-Westenberg in sporthal de Brug te Nijverdal. De allereerste keer dat de meiden aan de Rijssense Revue meededen, was in 2009. Toen werden de meiden door Johan Abbink gevraagd om mee te dansen in de revue. Ze wisten niet wat ze moesten verwachten maar het leek ze een leuk idee. Van zo’n klein vraagje naar zo’n grote show; dat hadden de meiden niet verwacht. En ook elke nieuwe revue krijgen de meiden steeds meer taken. Dit jaar acteren de meiden er zelfs bij! Weer een hele nieuwe uitdaging dus.

Het 'Revue Show Dance Team' bestaat uit twee demogroepen van Gymsport Vereniging Fysion uit Nijverdal. Deze groepen heten The Pitch Up Demo Crew en Chemical Motion. Beide groepen doen aan vele optredens en wedstrijden mee. Zo hebben zij het afgelopen jaar in de finales gestaan van streetdance in Ahoy Rotterdam en zijn ze ook nog eens 1ste geworden bij de jazzvoorrondes afgelopen seizoen!

De dansmeiden, in de leeftijd van 15 t/m 26 jaar, trainen al jaren samen. Natuurlijk komen er ook elke keer wat nieuwe bij. Voor sommige is dit de allereerste keer dat ze meedoen aan de Rijssense Revue, voor anderen is dit alweer de 5de keer. Het is altijd een gezellige boel.

De dansmeiden wensen u heel veel kijkplezier met deze Rijssense Revue voorstelling:

Viej maakt wat te doon!
 

Liefs de dansmeiden,

Aniek, Denise, Deviany, Ellis, Kelly, Laura, Lisa, Lisanne, Manon, Milou, Romee, Lotte, Linda, Romy, Lisa, Danielle en Sarien

 

Foto's Rijssense Revue

 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue


Volg ons ook op Twitter!