• Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Lees verder...

  Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Eind november 2021 werd duidelijk dat onze repetities en voorbereidingen voor de revue "Smaakn Veskilt" opnieuw wreed verstoord werden. Theaters gingen in de avonduren op slot en er is grote onzekerheid over het vervolg. Vanaf september 2021 waren we volop aan het repeteren voor onze nieuwe revue, die repetities hebben we stil moeten leggen. Daarom zetten we nu volop in op de nieuwe revue "Smaakn Veskilt" in ons jubileumjaar 2023!

  We hopen u dan weer te...

  Lees verder...
 • Rijssense Revue, een flinke klus!

  Lees verder...

  Rijssense Revue, een flinke klus!

  In september 2021 is de spelersgroep van de revue volop gestart met de wekelijkse repetities in het Parkgebouw. Teksten leren, teksten bijschaven, aanwijzingen van de regie opvolgen en vooral veel oefenen, oefenen, oefenen.

  Naast de teksten voor de sketches zijn inmiddels ook de teksten voor het openingslied, de finale en de verdere zang in de revue geschreven, de muziek tracks zijn gemaakt en de zangrepetities gestart.

  Begin november startte de techniekgroep met...

  Lees verder...
 • Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Lees verder...

  Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Rijssen was weer toe aan een avondje uit, met z'n allen naar de nieuwe Rijssense Revue “Smaakn Veskilt”

  We zullen nog even moeten wachten, eind januari 2023 is iedereen weer welkom in de prachtige theaterzaal van het Parkgebouw.

  De Rijssense Revue viert dan haar 50 jarig jubileum met de revue "Smaakn...

  Lees verder...

Revue Show Dance Team

Het Revue Show Dance Team staat in de revue "Smaakn Veskilt" voor de 2e keer in de Rijssense Revue, ook dit jaar verzorgt Lody Pluimers van dansschool Dynamiek de choreografie en de dans. Ze doet dit met veel enthousiasme, voor haar is de revue ook een "feestje". Voor de een aantal meiden van dansschool Dynamiek een hele nieuwe ervaring.

De dansmeiden van dansschool Dynamiek zijn al weken druk met alle voorbereiding rondom de revue. Er wordt hard gewerkt, en de meiden hebben veel voorpret! Verschillende dansen, kleding, muziek, opstellingen en noem maar op komen allemaal voorbij. Ze zijn er maar druk mee maar zo maken ze er een geweldige show van.

De dansmeiden wensen u heel veel kijkplezier met deze Rijssense Revue voorstelling:

Smaakn Veskilt!
 

 

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!