• Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Lees verder...

    Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Ook de Rijssense Revue ontkomt niet aan de virus gevolgen. Schriewers en Deankers hebben een jaar gewerkt aan de teksten voor de nieuwe revue "Smaakn veskilt". De teksten liggen klaar op de plank en iedereen stond klaar voor de eerste repetities voor de nieuwe revue. Alles was klaar voor de première in februari 2021. 

    Nu er zoveel beperkingen en onzekerheden zijn, hebben we moeten besluiten om de nieuwe productie 1 jaar door te schuiven. Alles is er nu op...

    Lees verder...

Revue Show Dance Team

t Rijssense Revue Show Dance Team.

Het 'Revue Show Dance Team' is in de revue "Mooi dat 't zo kan" een nieuw en enthousiast dance team. Dit jaar verzorgt Lody Pluimers van dansschool Dynamiek de choreografie en de dans in de revue. Voor de meiden van dansschool Dynamiek een hele nieuwe ervaring, voor Lody een uitbreiding van haar Revue ervaring. Zij verzorgde al eerder de Revue showdance in het Rabo theater in Hengelo.

De dansmeiden onder leiding van Lody Pluimers zijn al weken druk bezig met alle voorbereiding rondom de revue. Er wordt hard gewerkt, en de meiden hebben veel voorpret! Verschillende dansen, kleding, muziek, opstellingen en noem maar op komen allemaal voorbij. Ze zijn er maar druk mee maar zo maken ze er een geweldige show van.

De dansmeiden wensen u heel veel kijkplezier met deze Rijssense Revue voorstelling:

Mooi dat 't zo kan!
 

 

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!