• Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Lees verder...

  Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Eind november 2021 werd duidelijk dat onze repetities en voorbereidingen voor de revue "Smaakn Veskilt" opnieuw wreed verstoord werden. Theaters gingen in de avonduren op slot en er is grote onzekerheid over het vervolg. Vanaf september 2021 waren we volop aan het repeteren voor onze nieuwe revue, die repetities hebben we stil moeten leggen. Daarom zetten we nu volop in op de nieuwe revue "Smaakn Veskilt" in ons jubileumjaar 2023!

  We hopen u dan weer te...

  Lees verder...
 • Rijssense Revue, een flinke klus!

  Lees verder...

  Rijssense Revue, een flinke klus!

  In september 2021 is de spelersgroep van de revue volop gestart met de wekelijkse repetities in het Parkgebouw. Teksten leren, teksten bijschaven, aanwijzingen van de regie opvolgen en vooral veel oefenen, oefenen, oefenen.

  Naast de teksten voor de sketches zijn inmiddels ook de teksten voor het openingslied, de finale en de verdere zang in de revue geschreven, de muziek tracks zijn gemaakt en de zangrepetities gestart.

  Begin november startte de techniekgroep met...

  Lees verder...
 • Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Lees verder...

  Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Rijssen was weer toe aan een avondje uit, met z'n allen naar de nieuwe Rijssense Revue “Smaakn Veskilt”

  We zullen nog even moeten wachten, eind januari 2023 is iedereen weer welkom in de prachtige theaterzaal van het Parkgebouw.

  De Rijssense Revue viert dan haar 50 jarig jubileum met de revue "Smaakn...

  Lees verder...

Regisseur Jerry Prins

Smaakn Veskilt is de vierde Rijssense Revue onder regie van Jerry Prins, telkens weer een uitdaging.

Inmiddels zijn spelers, regie, techniek, grime en alle betrokkenen gewend aan de aanpak van Jerry, er is een behoorlijke routine opgebouwd in de afgelopen jaren, dat gaan we zien in de revue "Smaakn Veskilt".

De teksten voor Smaakn Veskilt zijn geschreven door een kleine groep "Schriewers en Deankers" waaraan Jerry vanuit zijn regie ervaring een mooie bijdrage levert. Smaakn Veskilt is weer een echte Rijssense Revue geworden.

Dientje en Wilm, Gerrie en Oarnd Jan en de bewoners van het Riessens stroatje nemen u mee in de kolderieke situaties,  die in het gewonen leven voorkomen, bij de kapper, naar de dokter, met de buurtdames naar de sauna, spektakel en gekkigheid!

Regisseren is soms hard werken, maar met geweldige ideëen van de eigen leden, absolute eensgezindheid en de wil om er iets van te maken, hebben we alle ingrediënten om er voor u een onvergetelijke Revue avond van te maken.

 

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!