• Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Lees verder...

    Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Ook de Rijssense Revue ontkomt niet aan de virus gevolgen. Schriewers en Deankers hebben een jaar gewerkt aan de teksten voor de nieuwe revue "Smaakn veskilt". De teksten liggen klaar op de plank en iedereen stond klaar voor de eerste repetities voor de nieuwe revue. Alles was klaar voor de première in februari 2021. 

    Nu er zoveel beperkingen en onzekerheden zijn, hebben we moeten besluiten om de nieuwe productie 1 jaar door te schuiven. Alles is er nu op...

    Lees verder...

Regisseur Jerry Prins

Voor de derde keer mag ik nu de Rijssense Revue regisseren. Een eer, nog steeds, maar ook een uitdaging.

De eerste maal was het voor iedereen nieuw, nieuw voor de spelers, regie, techniek, grime alle betrokkenen moesten wennen aan elkaar, aan het feit dat de teksten niet meer van Harm kwamen, de regie door een ander werd gedaan enzovoort.

Nu drie jaar na de"eerste" voor mij, ligt er dus die uitdaging...
De teksten hebben wij als revue leden in eigen hand gehouden, regie en spelers zijn meer tot elkaar gekomen, kortom alles is er om van deze revue weer een echte RIJSSENSE revue te maken.

Dientje, Wilm, Janna, Bernard,allemaal zijn ze er om u aan het lachen te maken, mee te nemen met de soms kolderieke situaties waar de bewoners van het Riessense straatje in verzeilt raken...we gaan zelfs internationaal!

Samen met Jolanda als assistent, is het regisseren dit seizoen voor mij ontzettend leuk gebleken. Hard werken soms, geweldige ideëen van de eigen leden, absolute eensgezindheid en de wil om er iets van te maken, zijn wat mij betreft de ingrediënten om er voor u een onvergetelijke avond van te maken.

Ik hoop u te mogen ontmoeten tijdens een van onze uitvoeringen binnenkort.

Groet, Jerry Prins

 

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!