• Showdance team Rijssense Revue

  Lees verder...

  Showdance team Rijssense Revue

  "Geweldig om in de Rijssense Revue te mogen dansen"

  Lody Pluimers is al jaren het gezicht van de speciale selectiegroep voor de showdance in de Rijssense Revue 2019. Voor Lody, eigenaresse van dansschool Dynamiek is de Rijssense Revue een nieuw avontuur waar ze veel zin in heeft. Lody weet wat ze kan verwachten, haar showdance team was ook al te zien in een Twentse Revue in het Rabo theater in Hengelo. De voorbereidingen lopen volop, we zijn blij met...

  Lees verder...
 • Actiedag kaartverkoop 15 december

  Lees verder...

  Actiedag kaartverkoop 15 december

  Een kadootje voor u van de Rijssense Revue!

  Alleen op zaterdag 15 december betaalt u slechts €16,-- per kaart (normale prijs € 17,50). U kunt dit online tussen 09.00 uur en 23.00 uur bestellen, of aan de balie van het Parkgebouw tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

  Op deze actiedag maakt u bovendien kans op een aantal heerlijke arrangementen; Een compleet diner arrangement, pauze arrangement of een smikkelarrangement na de voorstelling. (maximaal 2...

  Lees verder...
 • Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Lees verder...

  Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Regieteam “Mooi dat 't zo kan” 

  Na tientallen jaren als regisseur zijn stempel te hebben gedrukt op de Rijssense Revue gaf Harm Agteresch in 2011 het stokje over aan een vast regieteam bestaande uit Jerry Prins (regisseur) en Jolanda Langenhof (tweede regisseur). 
  Harm stelde Jerry voor als zijn opvolger, nadat hij hem had gezien in zijn dialectopera “Tsaar en Timmerman” die in 2009 bij de Pelmolen in de openlucht...

  Lees verder...
 • Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Lees verder...

  Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Op 27 oktober waren spelers en medewerkers van de Rijsssense Revue "historisch aan het winkelen". In het centrum van Rijssen was het een levendige boel, met veel winkelend publiek op straat. De revue groep was "middeleeuws" en later "Charleston" gekleed. Natuurlijk werd er ook even promotie gemaakt voor de nieuwe Revue "Mooi dat 't zo kan", vanaf 1 februari 2019 te zien in het Parkgebouw.

  Op 15 december is er een...

  Lees verder...
 • Het is alweer bijna zover...

  Lees verder...

  Het is alweer bijna zover...

  De voorbereidingen van de Rijssense Revue zijn alweer in volle gang! 1 februari 2019 is het weer tijd voor een nieuwe reeks voorstellingen. Het team is inmiddels alweer druk met het repeteren voor de nieuwe revue ‘Mooi dat ’t zo kan’.

  Een echte Riessender herkent deze uitspraak gelijk, omdat je het regelmatig hoort in je omgeving. Hoe de wereld om ons heen ook verandert, de bewoners van Riessen blijven zichzelf. Misschien zijn ze wat eigengereid in Twente,...

  Lees verder...
 • Korte sfeerimpressie

  Lees verder...

  Korte sfeerimpressie

  Hier ziet u een korte terugblik van 'Vie maakt wat te doon' de revue van 2017, in de komende maanden zullen foto's volgen van de voorbereidingen van onze nieuwe revue. De foto's van 2017 zijn gemaakt door René Tönies.

  Foto's

  Lees verder...
 • Onze VIP's krijgen speciale behandeling

  Lees verder...

  Onze VIP's krijgen speciale behandeling

  De familie Fokke waren onze VIP's in 2017. Zij wonnen het VIP arrangement en hebben met volle teugen genoten van alle luxe. Doet u mee aan de actiedag kaartverkoop op zaterdag 15 december 2018, dan maakt u kans op een aantal heerlijke arrangementen tijdens de revue "Mooi dat 't zo kan".

  Zie hier de foto's, ze zijn gemaakt door René...

  Lees verder...

Regisseur Jerry Prins

Voor de derde keer mag ik nu de Rijssense Revue regisseren. Een eer, nog steeds, maar ook een uitdaging.

De eerste maal was het voor iedereen nieuw, nieuw voor de spelers, regie, techniek, grime alle betrokkenen moesten wennen aan elkaar, aan het feit dat de teksten niet meer van Harm kwamen, de regie door een ander werd gedaan enzovoort.

Nu drie jaar na de"eerste" voor mij, ligt er dus die uitdaging...
De teksten hebben wij als revue leden in eigen hand gehouden, regie en spelers zijn meer tot elkaar gekomen, kortom alles is er om van deze revue weer een echte RIJSSENSE revue te maken.

Dientje, Wilm, Janna, Bernard,allemaal zijn ze er om u aan het lachen te maken, mee te nemen met de soms kolderieke situaties waar de bewoners van het Riessense straatje in verzeilt raken...we gaan zelfs internationaal!

Samen met Jolanda als assistent, is het regisseren dit seizoen voor mij ontzettend leuk gebleken. Hard werken soms, geweldige ideëen van de eigen leden, absolute eensgezindheid en de wil om er iets van te maken, zijn wat mij betreft de ingrediënten om er voor u een onvergetelijke avond van te maken.

Ik hoop u te mogen ontmoeten tijdens een van onze uitvoeringen binnenkort.

Groet, Jerry Prins

 

Foto's Rijssense Revue

 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue


Volg ons ook op Twitter!