• Showdance team Rijssense Revue

  Lees verder...

  Showdance team Rijssense Revue

  "Geweldig om in de Rijssense Revue te mogen dansen"

  Lody Pluimers is al jaren het gezicht van de speciale selectiegroep voor de showdance in de Rijssense Revue 2019. Voor Lody, eigenaresse van dansschool Dynamiek is de Rijssense Revue een nieuw avontuur waar ze veel zin in heeft. Lody weet wat ze kan verwachten, haar showdance team was ook al te zien in een Twentse Revue in het Rabo theater in Hengelo. De voorbereidingen lopen volop, we zijn blij met...

  Lees verder...
 • Actiedag kaartverkoop 15 december

  Lees verder...

  Actiedag kaartverkoop 15 december

  Een kadootje voor u van de Rijssense Revue!

  Alleen op zaterdag 15 december betaalt u slechts €16,-- per kaart (normale prijs € 17,50). U kunt dit online tussen 09.00 uur en 23.00 uur bestellen, of aan de balie van het Parkgebouw tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

  Op deze actiedag maakt u bovendien kans op een aantal heerlijke arrangementen; Een compleet diner arrangement, pauze arrangement of een smikkelarrangement na de voorstelling. (maximaal 2...

  Lees verder...
 • Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Lees verder...

  Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Regieteam “Mooi dat 't zo kan” 

  Na tientallen jaren als regisseur zijn stempel te hebben gedrukt op de Rijssense Revue gaf Harm Agteresch in 2011 het stokje over aan een vast regieteam bestaande uit Jerry Prins (regisseur) en Jolanda Langenhof (tweede regisseur). 
  Harm stelde Jerry voor als zijn opvolger, nadat hij hem had gezien in zijn dialectopera “Tsaar en Timmerman” die in 2009 bij de Pelmolen in de openlucht...

  Lees verder...
 • Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Lees verder...

  Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Op 27 oktober waren spelers en medewerkers van de Rijsssense Revue "historisch aan het winkelen". In het centrum van Rijssen was het een levendige boel, met veel winkelend publiek op straat. De revue groep was "middeleeuws" en later "Charleston" gekleed. Natuurlijk werd er ook even promotie gemaakt voor de nieuwe Revue "Mooi dat 't zo kan", vanaf 1 februari 2019 te zien in het Parkgebouw.

  Op 15 december is er een...

  Lees verder...
 • Het is alweer bijna zover...

  Lees verder...

  Het is alweer bijna zover...

  De voorbereidingen van de Rijssense Revue zijn alweer in volle gang! 1 februari 2019 is het weer tijd voor een nieuwe reeks voorstellingen. Het team is inmiddels alweer druk met het repeteren voor de nieuwe revue ‘Mooi dat ’t zo kan’.

  Een echte Riessender herkent deze uitspraak gelijk, omdat je het regelmatig hoort in je omgeving. Hoe de wereld om ons heen ook verandert, de bewoners van Riessen blijven zichzelf. Misschien zijn ze wat eigengereid in Twente,...

  Lees verder...
 • Korte sfeerimpressie

  Lees verder...

  Korte sfeerimpressie

  Hier ziet u een korte terugblik van 'Vie maakt wat te doon' de revue van 2017, in de komende maanden zullen foto's volgen van de voorbereidingen van onze nieuwe revue. De foto's van 2017 zijn gemaakt door René Tönies.

  Foto's

  Lees verder...
 • Onze VIP's krijgen speciale behandeling

  Lees verder...

  Onze VIP's krijgen speciale behandeling

  De familie Fokke waren onze VIP's in 2017. Zij wonnen het VIP arrangement en hebben met volle teugen genoten van alle luxe. Doet u mee aan de actiedag kaartverkoop op zaterdag 15 december 2018, dan maakt u kans op een aantal heerlijke arrangementen tijdens de revue "Mooi dat 't zo kan".

  Zie hier de foto's, ze zijn gemaakt door René...

  Lees verder...

Over ons

Wij zijn een groep van vijftig zeer betrokken vrijwilligers, allemaal "geraakt" door het Revue-virus. Elke twee jaar brengen we een nieuwe productie op de planken. Rijssense revue is een avondje afwisseling en dynamiek. We maken een prachtige combinatie van zang, sketches, dans en show en houden daarmee de Revue traditie in Rijssen levend.

Onze Revue is de grootste productie in het Parkgebouw. De Herman Wessels theaterzaal biedt ons een prachtig podium met de modernste theatertechniek en biedt u een comfortabele stoel, prima licht en geluid voor een ontspannen avondje Revue.

Rijssense Revue is van deze tijd; alledaagse gebeurtenissen die zich in je eigen buurt kunnen voordoen, komen in een hoog tempo voorbij.

We maken Revue waarin we mensen willen raken. Van een bulderende lach tot een ontroerend moment. Van een spetterende show tot een luisterliedje, waarbij je een brok in de keel krijgt.

Rondom de voorstellingen biedt het horeca team van het Parkgebouw de gastvrijheid die u mag verwachten van een heerlijk, tot in de puntjes verzorgd, avondje uit.

De Rijssense Revue staat midden tussen de mensen; complete families, buurten, bedrijven en verenigingen "pakken" samen een avondje Revue, een geweldige traditie met voor elk wat wils.

Behoort u tot ons vast publiek; we zien u graag terug bij de eerstvolgende productie. Heeft u de Rijssense Revue nog niet eerder bezocht; boek een comfortabele stoel en ervaar wat een avondje Rijssense Revue met u doet!

Foto's Rijssense Revue

 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue


Volg ons ook op Twitter!