• Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Lees verder...

  Rijssense Revue viert 50 jarig jubileum in januari / februari 2023

  Eind november 2021 werd duidelijk dat onze repetities en voorbereidingen voor de revue "Smaakn Veskilt" opnieuw wreed verstoord werden. Theaters gingen in de avonduren op slot en er is grote onzekerheid over het vervolg. Vanaf september 2021 waren we volop aan het repeteren voor onze nieuwe revue, die repetities hebben we stil moeten leggen. Daarom zetten we nu volop in op de nieuwe revue "Smaakn Veskilt" in ons jubileumjaar 2023!

  We hopen u dan weer te...

  Lees verder...
 • Rijssense Revue, een flinke klus!

  Lees verder...

  Rijssense Revue, een flinke klus!

  In september 2021 is de spelersgroep van de revue volop gestart met de wekelijkse repetities in het Parkgebouw. Teksten leren, teksten bijschaven, aanwijzingen van de regie opvolgen en vooral veel oefenen, oefenen, oefenen.

  Naast de teksten voor de sketches zijn inmiddels ook de teksten voor het openingslied, de finale en de verdere zang in de revue geschreven, de muziek tracks zijn gemaakt en de zangrepetities gestart.

  Begin november startte de techniekgroep met...

  Lees verder...
 • Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Lees verder...

  Het kon weer! De nieuwe revue “Smaakn Veskilt”

  Rijssen was weer toe aan een avondje uit, met z'n allen naar de nieuwe Rijssense Revue “Smaakn Veskilt”

  We zullen nog even moeten wachten, eind januari 2023 is iedereen weer welkom in de prachtige theaterzaal van het Parkgebouw.

  De Rijssense Revue viert dan haar 50 jarig jubileum met de revue "Smaakn...

  Lees verder...

Nieuws

Nieuwe Revue "Smaakn Veskilt" februari 2022

Ook de Rijssense Revue ontkwam in 2020 niet aan de virus gevolgen. Schriewers en Deankers hebben een jaar gewerkt aan de teksten voor de nieuwe revue "Smaakn Veskilt". De teksten lagen klaar en iedereen stond in september 2020 klaar voor de eerste repetities. Alles was klaar voor de première in februari 2021. 

Daarna ontstond een periode met beperkingen en onzekerheden. We hebben moeten besluiten om de nieuwe productie 1 jaar door te schuiven. Alles is er nu op gericht om in februari 2022 weer als vanouds een echte Riessense Revue op de planken van het Parkgebouw te zetten.

We hopen u allemaal te zien in 2022 bij "Smaakn Veskilt"


Lees ook onze andere nieuwsberichten.

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!