• Winnaars smikkel arrangementen Rijssense Revue

  Lees verder...

  Winnaars smikkel arrangementen Rijssense Revue

  Afgelopen maandag haalden de winnaars van de “actiedag kaartverkoop Rijssense Revue” van 15 december, hun prijzen op in het Parkgebouw. Speciaal daarvoor moest de generale repetitie voor de nieuwe Revue “Mooi dat ’t zo kan” even stop gelegd worden. De families Smit en Paalman uit Rijssen en de familie Bolink uit Holten werden verrast met een diner, een pauze en een smikkel arrangement. Hun revue avond is daarmee een “nog completer avondje uit”...

  Lees verder...
 • Kaarten winnen?

  Lees verder...

  Kaarten winnen?

  Hou volgende week Hart van Rijssen in de gaten! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de première van de nieuwe Rijssense Revue op 1 februari. Mooi dat 't zo kan!

  Lees verder...
 • Artikel in de Tubantia 'Mooi dat 't zo kan'

  Lees verder...

  Artikel in de Tubantia 'Mooi dat 't zo kan'

  RIJSSEN - 'Mooi, dat 't zo kan'. Dat is de titel van de nieuwe voorstelling van de Rijssense Revue. Centrale thema: de lokale noaberhulp. Begin februari hebben de opvoeringen in het Parkgebouw plaats. Met ongetwijfeld volle zalen, want na bijna een halve eeuw is de revue niet meer uit het Reggestadje weg te denken.

  Waar anders dan in het Parkgebouw kan er met de krant worden gepraat over de nieuwe Rijssense Revue? De statige 'oude...

  Lees verder...
 • Actiedag kaartverkoop Rijssense Revue

  Lees verder...

  Actiedag kaartverkoop Rijssense Revue

  Het jubileumjaar Stad Rijssen 775 jaar nadert zijn einde, maar u kunt er nog één keer van profiteren.

  Op zaterdag 15 december houdt de Rijssense Revue een actiedag waarbij u de kaarten met een mooie korting kunt kopen voor de nieuwste Revue “Mooi dat ’t zo kan”. Alleen op deze zaterdag zijn de kaarten voor de “oude” prijs á € 16,-- te verkrijgen (exclusief € 0,50 verenigingskosten). Dit kan online tussen 9.00 uur en...

  Lees verder...
 • Showdance team Rijssense Revue

  Lees verder...

  Showdance team Rijssense Revue

  "Geweldig om in de Rijssense Revue te mogen dansen"

  Lody Pluimers is al jaren het gezicht van de speciale selectiegroep voor de showdance in de Rijssense Revue 2019. Voor Lody, eigenaresse van dansschool Dynamiek is de Rijssense Revue een nieuw avontuur waar ze veel zin in heeft. Lody weet wat ze kan verwachten, haar showdance team was ook al te zien in een Twentse Revue in het Rabo theater in Hengelo. De voorbereidingen lopen volop, we zijn blij met...

  Lees verder...
 • Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Lees verder...

  Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Regieteam “Mooi dat 't zo kan” 

  Na tientallen jaren als regisseur zijn stempel te hebben gedrukt op de Rijssense Revue gaf Harm Agteresch in 2011 het stokje over aan een vast regieteam bestaande uit Jerry Prins (regisseur) en Jolanda Langenhof (tweede regisseur). 
  Harm stelde Jerry voor als zijn opvolger, nadat hij hem had gezien in zijn dialectopera “Tsaar en Timmerman” die in 2009 bij de Pelmolen in de openlucht...

  Lees verder...
 • Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Lees verder...

  Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Op 27 oktober waren spelers en medewerkers van de Rijsssense Revue "historisch aan het winkelen". In het centrum van Rijssen was het een levendige boel, met veel winkelend publiek op straat. De revue groep was "middeleeuws" en later "Charleston" gekleed. Natuurlijk werd er ook even promotie gemaakt voor de nieuwe Revue "Mooi dat 't zo kan", vanaf 1 februari 2019 te zien in het Parkgebouw.

  Op 15 december is er een...

  Lees verder...

Nieuws

Rijssense Revue met Rumor Has It

Rijssense Revue met Rumor Has It

Annemiek Lubbers is al sinds 2013 onderdeel van de Rijssense Revue, waarbij ze de sterren van de hemel zingt. “Mijn eerste revue was een geweldige ervaring, het is een bijzondere ervaring om met 50 mensen een Revue te maken”,  vertelt Annemiek.

Dit jaar kwam het verzoek of onze complete groep “Rumor Has It” mee wilde werken aan de Rijssense Revue. Daar hoefden we niet lang over na te denken; we houden van show en zang en dat past perfect in de Revue.

De zanggroep “Rumor Has It” is bekend van hun deelname aan ‘Holland’s Got Talent’ in 2013 waarbij ze in de liveshows kwamen. Sindsdien hebben ze veel optredens gedaan in Rijssen en omgeving.

De titel van de nieuwe revue “Viej maakt wat te doon” spreekt ons ook wel aan, zegt Annemiek lachend. “Rumor Has It” gaat zeker uitpakken die avond. “We willen er een bijzonder optreden van maken, daarom gaan we een aantal spectaculaire dingen doen. Wat dat zijn? Ja, daarvoor moet je naar de Revue!”

Een avondje ontspannen lachen is het kenmerk van de Rijssense Revue, het is een mooie combinatie van sketch, goed verzorgde zang en flitsende showdance. Alles in goed verstaanbaar dialect, zowel Riessens, Hooltens en Eanters komen voorbij.

De sketches zijn gebaseerd op alledaagse en actuele gebeurtenissen in Rijssen, doordrenkt met humor en misverstanden.

“Rijssense Revue hoort bij Rijssen, ik weet niet anders dan dat er elke 2 jaar revue is in het Parkgebouw. Het is bijzonder om daar deel van uit te mogen maken.”

De Rijssense Revue is de grootste productie in het Parkgebouw.  Duizenden bezoekers komen de voorstellingen bekijken, net zoals het Park bouw is ook de Rijssense Revue letterlijk “voor iedereen”.

De première is op vrijdag 3 februari en daarna zijn er tot 18 februari elke vrijdag en zaterdag avond om 20.00 uur  voorstellingen gepland.

Rijssen heeft een echte Revue cultuur, vriendengroepen, collega’s en families bezoeken samen de Revue.

We vinden het ook ontzettend leuk om op donderdag avond 2 februari de “voorpremière” te spelen voor bewoners en begeleiders van instellingen.

Vanuit de wijde omgeving komen bewoners met taxi’s en busjes naar het Parkgebouw om de door Rabobank Rijssen-Enter en Reggeborgh mogelijk gemaakte gratis voorpremière mee te maken.

Kaarten voor alle revue voorstellingen zijn te boeken op de website van het Parkgebouw www.parkgebouw.nl  en meer informatie is te vinden op www.rijssenserevue.nl

 


 


Lees ook onze andere nieuwsberichten.
Rijssense Revue

Foto's Rijssense Revue

 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!