• Winnaars smikkel arrangementen Rijssense Revue

  Lees verder...

  Winnaars smikkel arrangementen Rijssense Revue

  Afgelopen maandag haalden de winnaars van de “actiedag kaartverkoop Rijssense Revue” van 15 december, hun prijzen op in het Parkgebouw. Speciaal daarvoor moest de generale repetitie voor de nieuwe Revue “Mooi dat ’t zo kan” even stop gelegd worden. De families Smit en Paalman uit Rijssen en de familie Bolink uit Holten werden verrast met een diner, een pauze en een smikkel arrangement. Hun revue avond is daarmee een “nog completer avondje uit”...

  Lees verder...
 • Kaarten winnen?

  Lees verder...

  Kaarten winnen?

  Hou volgende week Hart van Rijssen in de gaten! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de première van de nieuwe Rijssense Revue op 1 februari. Mooi dat 't zo kan!

  Lees verder...
 • Artikel in de Tubantia 'Mooi dat 't zo kan'

  Lees verder...

  Artikel in de Tubantia 'Mooi dat 't zo kan'

  RIJSSEN - 'Mooi, dat 't zo kan'. Dat is de titel van de nieuwe voorstelling van de Rijssense Revue. Centrale thema: de lokale noaberhulp. Begin februari hebben de opvoeringen in het Parkgebouw plaats. Met ongetwijfeld volle zalen, want na bijna een halve eeuw is de revue niet meer uit het Reggestadje weg te denken.

  Waar anders dan in het Parkgebouw kan er met de krant worden gepraat over de nieuwe Rijssense Revue? De statige 'oude...

  Lees verder...
 • Actiedag kaartverkoop Rijssense Revue

  Lees verder...

  Actiedag kaartverkoop Rijssense Revue

  Het jubileumjaar Stad Rijssen 775 jaar nadert zijn einde, maar u kunt er nog één keer van profiteren.

  Op zaterdag 15 december houdt de Rijssense Revue een actiedag waarbij u de kaarten met een mooie korting kunt kopen voor de nieuwste Revue “Mooi dat ’t zo kan”. Alleen op deze zaterdag zijn de kaarten voor de “oude” prijs á € 16,-- te verkrijgen (exclusief € 0,50 verenigingskosten). Dit kan online tussen 9.00 uur en...

  Lees verder...
 • Showdance team Rijssense Revue

  Lees verder...

  Showdance team Rijssense Revue

  "Geweldig om in de Rijssense Revue te mogen dansen"

  Lody Pluimers is al jaren het gezicht van de speciale selectiegroep voor de showdance in de Rijssense Revue 2019. Voor Lody, eigenaresse van dansschool Dynamiek is de Rijssense Revue een nieuw avontuur waar ze veel zin in heeft. Lody weet wat ze kan verwachten, haar showdance team was ook al te zien in een Twentse Revue in het Rabo theater in Hengelo. De voorbereidingen lopen volop, we zijn blij met...

  Lees verder...
 • Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Lees verder...

  Regieteam "Mooi dat 't zo kan"

  Regieteam “Mooi dat 't zo kan” 

  Na tientallen jaren als regisseur zijn stempel te hebben gedrukt op de Rijssense Revue gaf Harm Agteresch in 2011 het stokje over aan een vast regieteam bestaande uit Jerry Prins (regisseur) en Jolanda Langenhof (tweede regisseur). 
  Harm stelde Jerry voor als zijn opvolger, nadat hij hem had gezien in zijn dialectopera “Tsaar en Timmerman” die in 2009 bij de Pelmolen in de openlucht...

  Lees verder...
 • Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Lees verder...

  Rijssen 775 jaar stad "historisch winkelen"

  Op 27 oktober waren spelers en medewerkers van de Rijsssense Revue "historisch aan het winkelen". In het centrum van Rijssen was het een levendige boel, met veel winkelend publiek op straat. De revue groep was "middeleeuws" en later "Charleston" gekleed. Natuurlijk werd er ook even promotie gemaakt voor de nieuwe Revue "Mooi dat 't zo kan", vanaf 1 februari 2019 te zien in het Parkgebouw.

  Op 15 december is er een...

  Lees verder...

Nieuws

't Spoer Biester 2015

Februari 2015 is Revue-maand, waarin de Rijssense Revue haar nieuwste Revue voorstelling voor jong en oud op de planken brengt. Een revue geschreven door eigen ervaren mensen en jong aanstormend talent.

De repetities zijn weer in volle gang, er wordt weer met veel passie gespeeld en zorgen dolkomische situaties weer voor uitbundige lachtsalvo's in volle zalen. " 't Spoer Biester''  zal voor vele Rijssenaren en mensen uit de regio weer vertrouwd aanvoelen.

In 't Spoer Biester krijgen de vaste bewoners van het Rijssens straatje nieuwe buren. Geeze brengt net zoals veel senioren haar oude dag door onder de Zuid Europese zon, daarom staat haar huis te koop. Een interessant object, voor makelaars en bankiers, maar ook spannend: Wie zal het huis van Geeze kopen? Wanneer er kijkers komen, worden deze natuurlijk door Dientje en Wilm eens goed bekeken; wat voor volk zol dat wean? Gaan de nieuwe bewoners hun draai vinden, en hoe kijken ze aan tegen de typisch Rijssense bewoners en hun gewoontes?

Heerlijke kost om je eens lekker ongestraft uit televen en je lachspieren uit te testen in een aaneenschakeling van kolderieke sketches, afgewisseld met zang door Annemiek Lubbers en show door het showdanceteam o.l.v. Sarien Westenberg. Kortom alle ingredienten voor een typisch avondje dolkomische Rijssense humor.

Snel boeken dus voor een prima plaats in de Herman Wessels zaal van het Parkgebouw aan de Oosterhofweg 49 te 7461 BT Rijssen.

Kaartverkoop: op werkdagen 09.00 – 16.00 uur aan de kassa van het Parkgebouw

Reserveringslijn: www.parkgebouw.nl
Toegangsprijs: € 16,00 p.p. incl. programmaboekje.

Via deze site kunt ook rechtstreeks uw kaartjes reserveren en ons volgen op Facebook en Twitter.

Voorstellingen, aanvang 20.00 uur, op:
vrijdag 6 februari 2015 zaterdag 7 februari 2015
vrijdag 13 februari 2015 zaterdag 14 februari 2015

Dit mag u niet missen, uw volgende kans is pas weer in 2017. 


Lees ook onze andere nieuwsberichten.
Rijssense Revue

Foto's Rijssense Revue

 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue
 • Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!