• 50 jaar Rijssense Revue 27-28 januari / 3-4 februari

  Lees verder...

  50 jaar Rijssense Revue 27-28 januari / 3-4 februari

  't Parkgebouw is weer open, aan de lantaarnpalen in Rijssen zien we de posters Goaj wier met? Na een voorzichtige opstart heeft het publiek er weer zin in! En...de Rijssense Revue viert haar 50 jarig bestaan met de jubileum revue "Smaakn Veskilt". De spelers, techniek, zang en dans staan te trappelen om het Riessense publiek een wervelende revue voor te schotelen. In Rijssen leven we naast elkaar, ieder op zijn eigen manier en met...

  Lees verder...
 • Smaakn Veskilt, een flinke klus!

  Lees verder...

  Smaakn Veskilt, een flinke klus!

  In september 2022 is de spelersgroep van de revue volop gestart met de wekelijkse repetities in het Parkgebouw. Teksten leren, teksten bijschaven, aanwijzingen van de regie opvolgen en vooral veel oefenen, oefenen, oefenen.

  Naast de teksten voor de sketches zijn inmiddels ook de teksten voor het openingslied, de finale en de verdere zang in de revue geschreven, de muziek tracks zijn gemaakt en de zangrepetities gestart.

  Begin november startte de techniekgroep...

  Lees verder...
 • Het kan weer! Jubileum revue “Smaakn Veskilt”

  Lees verder...

  Het kan weer! Jubileum revue “Smaakn Veskilt”

  Rijssen is weer toe aan een avondje uit, met z'n allen naar de jubileumrevue “Smaakn Veskilt”

  27 - 28 januari en 3-4 februari 2023 is iedereen weer welkom in de prachtige theaterzaal van het Parkgebouw.

  De Rijssense Revue viert dan haar 50 jarig jubileum met de revue "Smaakn...

  Lees verder...

Over ons

Wij zijn een groep van vijftig zeer betrokken vrijwilligers, allemaal "geraakt" door het Revue-virus. Elke twee jaar brengen we een nieuwe productie op de planken. Rijssense revue is een avondje afwisseling en dynamiek. We maken een prachtige combinatie van zang, sketches, dans en show en houden daarmee de Revue traditie in Rijssen levend.

Onze Revue is de grootste productie in het Parkgebouw. De Herman Wessels theaterzaal biedt ons een prachtig podium met de modernste theatertechniek en biedt u een comfortabele stoel, prima licht en geluid voor een ontspannen avondje Revue.

Rijssense Revue is van deze tijd; alledaagse gebeurtenissen die zich in je eigen buurt kunnen voordoen, komen in een hoog tempo voorbij.

We maken Revue waarin we mensen willen raken. Van een bulderende lach tot een ontroerend moment. Van een spetterende show tot een luisterliedje, waarbij je een brok in de keel krijgt.

Rondom de voorstellingen biedt het horeca team van het Parkgebouw de gastvrijheid die u mag verwachten van een heerlijk, tot in de puntjes verzorgd, avondje uit.

De Rijssense Revue staat midden tussen de mensen; complete families, buurten, bedrijven en verenigingen "pakken" samen een avondje Revue, een geweldige traditie met voor elk wat wils.

Behoort u tot ons vast publiek; we zien u graag terug bij de eerstvolgende productie. Heeft u de Rijssense Revue nog niet eerder bezocht; boek een comfortabele stoel en ervaar wat een avondje Rijssense Revue met u doet!

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!