• Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Lees verder...

    Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Ook de Rijssense Revue ontkomt niet aan de virus gevolgen. Schriewers en Deankers hebben een jaar gewerkt aan de teksten voor de nieuwe revue "Smaakn veskilt". De teksten liggen klaar op de plank en iedereen stond klaar voor de eerste repetities voor de nieuwe revue. Alles was klaar voor de première in februari 2021. 

    Nu er zoveel beperkingen en onzekerheden zijn, hebben we moeten besluiten om de nieuwe productie 1 jaar door te schuiven. Alles is er nu op...

    Lees verder...

Over ons

Wij zijn een groep van vijftig zeer betrokken vrijwilligers, allemaal "geraakt" door het Revue-virus. Elke twee jaar brengen we een nieuwe productie op de planken. Rijssense revue is een avondje afwisseling en dynamiek. We maken een prachtige combinatie van zang, sketches, dans en show en houden daarmee de Revue traditie in Rijssen levend.

Onze Revue is de grootste productie in het Parkgebouw. De Herman Wessels theaterzaal biedt ons een prachtig podium met de modernste theatertechniek en biedt u een comfortabele stoel, prima licht en geluid voor een ontspannen avondje Revue.

Rijssense Revue is van deze tijd; alledaagse gebeurtenissen die zich in je eigen buurt kunnen voordoen, komen in een hoog tempo voorbij.

We maken Revue waarin we mensen willen raken. Van een bulderende lach tot een ontroerend moment. Van een spetterende show tot een luisterliedje, waarbij je een brok in de keel krijgt.

Rondom de voorstellingen biedt het horeca team van het Parkgebouw de gastvrijheid die u mag verwachten van een heerlijk, tot in de puntjes verzorgd, avondje uit.

De Rijssense Revue staat midden tussen de mensen; complete families, buurten, bedrijven en verenigingen "pakken" samen een avondje Revue, een geweldige traditie met voor elk wat wils.

Behoort u tot ons vast publiek; we zien u graag terug bij de eerstvolgende productie. Heeft u de Rijssense Revue nog niet eerder bezocht; boek een comfortabele stoel en ervaar wat een avondje Rijssense Revue met u doet!

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!