• Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Lees verder...

    Nieuwe Revue "Smaak'n veskilt" schuift door naar 2022.

    Ook de Rijssense Revue ontkomt niet aan de virus gevolgen. Schriewers en Deankers hebben een jaar gewerkt aan de teksten voor de nieuwe revue "Smaakn veskilt". De teksten liggen klaar op de plank en iedereen stond klaar voor de eerste repetities voor de nieuwe revue. Alles was klaar voor de première in februari 2021. 

    Nu er zoveel beperkingen en onzekerheden zijn, hebben we moeten besluiten om de nieuwe productie 1 jaar door te schuiven. Alles is er nu op...

    Lees verder...

2e Regisseur Jolanda Langenhof

 

Ik ben Jolanda Langenhof, geboren en getogen in Enter. Van jongs af aan beleef ik veel plezier aan toneel, revue en muziek.

Mijn hobby’s zijn toneel, revue en muziek. Ik ben 25 jaar lid geweest van toneelvereniging  met 'Mekaa' uit Enter, als speelster. In de jaren '80 ben ik een regisseurscursus gaan volgen en heb ik de mooie taak van regisseur op mij genomen binnen deze toneel vereniging.

Harm oet Riessen heeft mij destijds benadert voor de Rijssense Revue In 1993 heb ik meegelopen en rondgesnuffeld of het iets voor me was. In 1995 ben ik begonnen als souffleur en twee jaar later als 2e regisseur. Beide dingen doe ik nog steeds met heel veel plezier en is Harm oet Riessen mijn grote leermeester geweest. 

Ik wens alle spelers en andere medewerkers binnen de RIjssense Revue heel veel plezier toe tijdens de nieuwste productie 'Vie maakt wat te doon"!

 

 

Foto's Rijssense Revue

Sponsoren vd Rijssense Revue

Volg ons ook via social media!